As Oy Turun Clipper

27,5 - 207,5 M2

Aurajoen suulle nouseva Clipper on koti sinulle, joka olet tottunut valitsemaan parasta. Sen ylelliset ratkaisut, hienostuneet yksityiskohdat ja elegantti tunnelma luovat tyylikkäät puitteet elämäsi jokaiseen päivään. Clipper nousee Aurajoen alajuoksulle moderniksi maamerkiksi, jonka itsevarmuus erottaa sen kaltaisistaan.

Tummanpuhuvassa Clipperissä on 35 valoisaa, yksilöllistä asuntoa. Jokainen Clipperin asunnoista on tarkkaan suunniteltu ja tinkimättömästi toteutettu. Clipperin arkkitehtuurista on vastannut Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners. Asunnot on suunniteltu erilaisia asukkaita ja erikokoisia perhekuntia ajatellen, ulkonäöltään tyylikkäiksi ja arjessa toimiviksi.

Clipperin tyylin kulmakivi on laatu. Mustan ulkokuoren vastapainona sisätilojen yleisilme on harmonisen vaalea, johon tummat, graafiset linjat tuovat sopivaa särmää. Harkiten valitut puun sävyt pehmentävät kokonaisuutta. Laadustaan tunnetut merkit sekä korkealuokkaiset materiaalit viimeistelevät tyylin. Asuinmukavuuden ympäri vuoden takaa käyttökustannuksiltaan edullinen maalämpö ja -viilennys. Oman kotisi lopulliset materiaalivalinnat voit tehdä ensiluokkaisten vaihtoehtojen joukosta.

Et ennenkään ole tyytynyt tavanomaiseen. Miksi siis kotisi olisi poikkeus? Tutustu tarkemmin eri vaihtoehtoihin ja aloita matka kohti uutta elämää.