As Oy Turun Clipper

Aurajoen suulle nouseva Clipper on koti sinulle, joka olet tottunut valitsemaan parasta. Sen ylelliset ratkaisut, hienostuneet yksityiskohdat ja elegantti tunnelma luovat tyylikkäät puitteet elämäsi jokaiseen päivään. Clipper nousee Aurajoen alajuoksulle moderniksi maamerkiksi, jonka itsevarmuus erottaa sen kaltaisistaan.

Tummanpuhuvassa Clipperissä on 35 valoisaa, yksilöllistä asuntoa. Jokainen Clipperin asunnoista on tarkkaan suunniteltu ja tinkimättömästi toteutettu. Clipperin arkkitehtuurista on vastannut Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners. Asunnot on suunniteltu erilaisia asukkaita ja erikokoisia perhekuntia ajatellen, ulkonäöltään tyylikkäiksi ja arjessa toimiviksi. Suurin niistä, yli 200 neliömetriä käsittävä kattohuoneisto sijoittuu kahteen kerrokseen. Asuntojen lattiaan asti ulottuvat ikkunat päästävät luonnonvalon sisään ja jokaisesta asunnosta on näkymä joelle.

Et ennenkään ole tyytynyt tavanomaiseen. Miksi siis kotisi olisi poikkeus? Tutustu tarkemmin eri vaihtoehtoihin ja aloita matka kohti uutta elämää.

 

 

Rakenteilla

Pohjola.jpg

As Oy Turun Pohjolan Paratiisissa vielä muutama asunto vapaana. Moderni 4-kerroksinen kerrostalo valmistuu tammikuussa 2020 Pohjolaan.

Referenssit

SoloII.jpg

As Oy Turun Hirvensalon Solo II valmistui maaliskuussa 2019 ja asukkaat ovat muuttaneet uusiin koteihinsa. Käy kurkistamassa miltä sisällä näyttää!

Uuden asunnon ostaminen

Photo by BrianAJackson/iStock / Getty Images

Mikä on RS-kohde? Mitä osakkeen-ostajien kokouksessa tehdään? Milloin muuttotarkastus järjestetään? Lue lisää uuden asunnon ostamisesta täältä! 

 

 

KS Kodit Oy on asuntorakennuttamiseen ja kiinteistönkehittämiseen keskittynyt yhtiö. Johdamme suunnittelua ja rakentamista tavoitteena markkinoiden paras laatu, ekologisuus sekä omaleimainen arkkitehtuuri.