As Oy Turun Hirvensalon Solo II

4 H · K · KHH · S / 91,5 - 103 M2

Turun Hirvensaloon Viittakarinkuja 1:een valmistuu huhtikuussa 2019 asunto-osakeyhtiömuotoinen omakotitaloalue. Yhtiö muodostuu yhdeksästä erillistalosta, jotka ovat kooltaan 91,5 - 103 m2. Talojen takapihan yhteydessä on varasto ja jokaiselle asunnolle on osoitettu autokatospaikka sekä pihapaikka.

As Oy Turun Hirvensalon Solo II:ssa yhdistyvät omakotitaloasumisen yksityisyys ja asunto-osakeyhtiön helppous. Asunto-osakeyhtiössä omakotitaloasuminen on vaivatonta. Jätehuolto, lumityöt, tontin vuokra, kiinteistön vakuutukset ja yhteisten piha-alueiden hoito katetaan hoitovastikkeella. Sinulle jää enemmän aikaa perheellesi ja vapaa-ajanviettoon.

Solo II:n talot ovat yksitasoisia. Pohjaratkaisu on toimiva, tilasuunnittelu on tehokasta ja valoisaa. Turhia neliöitä ei ole ja jokainen tilaratkaisu on tarkkaan mietitty ja harkittu. Rakennusmateriaalit ja talotekniikka ovat energiataloudellisia ja aikaa kestäviä. Asuntojen lämmönlähteenä on talokohtainen poistoilmalämpöpumppu, joten omalla käytöllä voit vaikuttaa lämmityskustannuksiisi. Huonelämpötiloja sekä lämpimän käyttöveden tarpeita voit säätää omien mieltymyksiesi mukaan.

Solossa on lupa sooloilla - yksityistä omakotitaloasumista yhteisöllisessä ympäristössä.

Lisätietoja asunnoista antaa

Bo LKV
Jani-Matti Vuotinen
puh. 040 733 4807
jani-matti@bo.fi